Vil du gerne få din business helt op og FLYVE?

Altså vil du gerne løfte den op til himlen og derhen du drømmer om - men er du i tvivl om hvordan du gør? Og vil du gerne slippe for at spilde mere tid, på at gøre som alle mulige andre, og bagefter konkludere, at det alligevel ikke rigtigt var DIG? Og måske har du det her "Manifestation" på to-do-listen, men har ikke rigtig fundet ud af hvordan endnu? Så er 1:1 Manifest your Business (c) lige noget for dig!

I forløbet lærer jeg dig at bruge manifestationsteknikken til at løfte din virksomhed til nye højder i forhold til salg, overskud, kundeflow og alt andet -  sørge for at det holder - og ha' det FEDT imens! Det er det som vi arbejder intens på i dette forløb! I forløbet underviser jeg dig i manifestationsteknik, arbejder energetisk og bruger min erfaring indenfor businessmentoring til at booste dig og din forretning. Forløbet koster 5.888,- inkl. moms, og nedenfor kan du læse mere, og mærke efter om forløbet er næste skridt på din livsvej. 

 

Det er ikke hverken svært. Eller hårdt. Eller hokus pokus.  

INTRODUCING:

Manifest your business © 1:1 forløb

Kom i kontakt med det der betyder mest:

Igennem 6  individuelle onlinesessioner (6 X 60 minutter) arbejder du og jeg målrettet på at løfte din business til nye højder!
Vi arbejder med manifestation og målsætning, og sætter spot på de ting som du med fordel kan arbejde på, for at trække din business derhen du drømmer om. Vi arbejder med DIG - med alt hvad du indeholder - så du skal være med på at udvikle dig undervejs, være sårbar og villig til at gå i dybden.
Du får de aller bedste forudsætninger for at lykkedes med at tiltrække det ind i din virksomhed, som du ønsker! Og jeg VED du kan!

  • 6 individuelle online zoom-sessioner som vi planlægger i fælleskab
  • Adgang til at stille mig spørgsmål igennem forløbet på email, så vi sikrer, at du har en livline ALL THE TIME imens forløbet kører.
  • Dyb tilpasset proces, hvor vi arbejder med DIG, som du er - lige nu og her - og sætter fokus på de ting, som kan blokere dine manifestationer. 
  • Du behøver ikke vide noget om manifestation i forvejen - du får manifestationsteknikken helt ind under huden hvor den bliver siddende, og du kan efterfølgende bruge den på andre områder i dit liv - inden for kærlighed, privat økonomi, sundhed - kun fantasien sætter grænser, og jeg folder det hele ud for dig. 
  • Masser er skriftligt materiale til udvikling imellem sessioner, og reflektions-opgaver til at løfte dig endnu højere op

Du har ALT hvad der skal til - du skal bare få øje på det. Det brænder jeg helt vildt for at hjælpe dig med!

Session #1

Du lærer dig selv at kende på en ny måde. Vi outliner din business mission, og arbejder med dine kerneværdier. Derefter individuelt tilpasset og inspireret indhold. 

Session #2

Vi arbejder videre fra sidste session, og du får individuel undervisning i manifestationsteknikken. Du får kærlige og individuelle hjemmeopgaver som støtter op om din udvikling. 

Session #3

I denne session arbejder vi målrettet med din manifestation og med dine overbevisninger. Vi dykker ned i de områder af din målsætning, hvor skjulte overbevisninger og skyggesider blokerer for dig. 

Session #4

Vi stiller ind på din nuværende indre og ydre realitet, og arbejder derfra. Følger op på dine manifestationer. Du får hjemmeopgaver med hjem, og vi arbejder intenst på at booste dit pengemindset.

Session #5

Inspireret indhold, alt efter hvor du er i din udvikling. Vi følger op, og du lærer i dybden om inspired action. Vi arbejder med at bygge et workflow som kan booste dig dagligt. 

Session #6

 Vi følger op på dine manifestationer som enten allerede er her - eller også er de på vej. Vi arbejder med dine overbevisninger, energi-vibration, og på din business status. Vi laver en plan for fremtiden - så vi sikrer, at dine manifestationer lander som de skal. Jeg forkæler dig med masser af materiale, så din vej videre som bad-ass manifestor bliver brolagt med viden og god energi. 

Er du klar?

 

 

Eller vil du gerne vide mere? Du booker forløbet ved at sende mig en email på [email protected] - og på samme email kan du stille spørgsmål. Skriv gerne "Manifest your Business" i overskriften. 

De 6 sessioner kan spredes ud over tid som du ønsker det indenfor en periode på 3 mrd. efter booking - vi kan køre intensivt eller vi kan sætte god tid imellem, det er op til dig. JEG GLÆDER MIG TIL AT ARBEJDE MED DIG!!

Kh Mia

FAQ

Du må stille alle de spørgsmål du har lyst til, men her får du dem som andre har stillet: