Book en 1:1 session

1 clairvoyant spørsmål

Dette er en emailsession, hvor du - ved at sende mig en email på [email protected] - kan stille mig 1 spørgsmål, som jeg svarer clairvoyant på. Svaret sendes tilbage til dig enten via skrift eller lydfil. Stil gerne så specifikt et spørgsmål som muligt. Du behøver ikke sende foto eller andet med af dig selv. Samtidig bedes du indbetale 250 DKK (inkl. moms) på mobilepay 158808 (MS Spiritbym). Jeg svarer dig indenfor 48 timer. Bemærk i øvrigt den etik jeg arbejder under - den kan du læse mere om her: Etik og testemonials.

Du booker ved at sende mig en email nedenfor.

1 clairvoyant spørgsmål

Clairvoyance onlinesession

Clairvoyance, guide og afdødekontakt.

Sessionen foregår på zoom og tager ca. 1 time. Sessionen optages på video som efterfølgende fremsendes på email. pris: 1.200 DKK inkl. moms

Læs mere om sessionen

Manifestations 1:1 online

I denne indledende manifestations-session får du redskaberne og supporten til at kick-starte din egen manifestationsproces, så du kan få alt det ind i dit liv som dit hjerte begærer. Vi løfter dig ind i energien og væk fra "det-kommer-aldrig-til-at ske" mindsettet - så du kan gå igang STRAKS med at få det liv og den forretning du drømmer om.

Varighed: 60 minutter

Pris: 1.100,- DKK inkl. moms

Læs mere

Manifestation 1:1 forløb

Denne session er opfølgningstimer til den indledende manifestations session - for dem der ønsker at rykke sig max på manifestationsfronten, og sætte ekstra skub på processen. Vi arbejder med mulige benspænd, og dyb personlig udvikling - og du får personlig sparring på alle faser i processen. 

OBS: Se også "Manifest your Business" forløbet.

Varighed: 60 minutter

Pris: 900 DKK inkl. moms

Læs mere

Manifest your Business © 1:1 forløb

Et intensivt forløb med 6 sessioner + ubegrænset adgang til spørgsmål undervejs. Her lærer du i DYBDEN hvordan du kan bruge manifestation til at løfte din Business til helt nye højder!! Forløbet strækker sig over max. 3 måneder, hvor vi arbejder med  businessmentoring, målsætninger, flow,  manifestation fra A-Z, og individuelt tilpasset indhold som passer til lige præcis der hvor du er med din business. 

Pris: 5.888,- DKK inkl. moms.

Læs mere her