Onlinekurser

- Shop nye indsigter og  boost din spirituelle udvikling & din business!

Manifestation for begyndere

Et onlinekursus til dig, som gerne bare vil i gang med at manifestere det du drømmer om. På kurset får du det vigtigste fra manifestationsteknikken, så du er klar til selv at gå ud i verden og skabe fra dit inderste. Kurset ligger klar til dig online, består af 12 lektioner, og varer samlet ca. 1 ½ time + bonusser.

Efter kurset vil du være i stand til at lægge en manifestationsplan, og målrettet gå efter det som du drømmer om. Du har livstidsadgang til kurset.
Pris:  299,- inkl. moms - LIGE NU TIL 111,- DKK inkl. moms.

LÆS MERE💫

Sådan laver du et visionboard- der virker!

På dette onlinekursus, lærer du hvordan du helt praktisk laver dit visionboard.

Men ikke nok med det. du får præsenteret flere forskellige boards der virker på hver deres måde, så du kan finde frem til det som virker aller aller bedst for dig! Igennem hele menneskehedens væren, har mennesket portrætteret det som de drømte om - og nu er det din tur!

Kurset består af 14 lektioner, og har en varighed på ca. 1 ½ time + bonusser. Du har livstidsadgang til kurset.
Pris: 299,- DKK inkl. moms. (LIGE NU til 111,- inkl. moms)

 

 

LÆS MERE💫

Er du gået i stå med din pengemanifestation? Eller er du nysgerrig på om du slæber rundt på nogle skjulte pengeoverbevisninger, som spænder ben for dig?

I dette 28 minutter lange mini-booost sætter vi spot på dine pengeoverbevisninger - på de energier du sender ud - og på hvad det kan være for overbevisninger der gør, at du ikke når helt i mål.

Som en del af miniboostet får du en workbook, som bliver til et blueprint på dine skjulte overbevisninger, når du går i gang med at arbejde med den. Du får dybere indsigt i dit forhold til penge - på godt og ondt - og får dermed en masse at arbejde videre med, så dine pengemanifestationer kan få lov at flyve❣️

Jeg vil ha´det miniboost!

Hej!

Jeg hedder Mia Groot - jeg er din underviser og guide på alle onlinekurser:-)

Jeg glæder mig til at arbejde med dig, enten i en 1:1 session eller på et kursus - og du er altid velkommen til at række ud til mig enten på insta eller via email [email protected] - hvis du har spørgsmål eller har brug for min hjælp!