Velkommen til 

Manifest for Life

podcast

 

Hey du skønne sjæl, 

Denne her podcast er til dig som gerne vil dykke dybere ned i manifestation og spiritualitet. Lyt med - og bliv inspireret videre ud på din egen manifestationsrejse!

Vil du nørde manifestation sammen med mig? Blive klogere på de universelle love der omgiver dig, den skaberkraft du har i dig selv og de værktøjer DU kan bruge, for at realisere de ting ind i livet som din sjæl drømmer om? I GOT YOU! Podcasten er både til dig der er selvstændig, og til dig der ikke er!

  • Transformerende historier fra det virkelige liv 
  • Inspiration til det spirituelle, til manifestation og din egen skaberkraft.
  • Dybe indsigter i dig som lytter, og nye muligheder for at lære nyt om sjælen og dens potentialer
  • Helt konkrete værktøjer til dig som gerne vil lære manifestation, og som gerne vil nå et nyt level i dit liv, hvor du er mere i tråd med den du drømmer om at være
GĂĽ til podcasten

Lidt om baggrunden:

Mia Groot

Podcastvært, bogholder og manifestationsnørd 

Jeg har igennem årene haft rigtig mange klienter i personlige sessioner. Og jeg vil tro at jeg ikke har haft en eneste klient, som ikke har haft et mål om at realisere nogle drømme. Rigtig mange mennesker har svært ved at rykke sig - de har svært ved at tro på, at det de ønsker sig faktisk kan blive deres. Og jeg forstår dem godt! Jeg har selv været der - og jeg har ikke tal på hvor tit jeg for år tilbage har været fuldstændig modløs, og tænkt, at jeg aldrig får det liv jeg ønsker mig, at jeg ikke kan, ikke har ressourcerne til forandring og til at flytte mig, at jeg ikke fortjener det jeg drømmer om osv. Alle mulige overbevisninger - I know it! Been there, done that!

Men i dag er jeg et andet sted. Og der er jeg havnet, fordi jeg for år tilbage fik en vision hvor jeg pludselig kunne se mig selv være et helt andet sted - jeg så mig selv i fremtiden, og jeg var lykkelig. Det var livsforandrende - og siden har jeg ikke blot nørdet manifestation for at nå derhen hvor jeg gerne ville - jeg har også manifesteret alt det jeg drømte om - også selvom det føltes så fuldstændig urealistisk da jeg stod foran det.

Det er dét jeg gerne vil med denne her podcast - vise folk, at der er et next level. At der er potentialer i os alle, i dig og mig, som ikke bliver udnyttet pt. Som vi kan gøre brug af. Jeg vil undersøge det til bunds, jeg vil interviewe  og blive klogere - og dele det med lytterne undervejs, så vi sammen kan blive bad-ass-manifestors og få teknikken helt ind under huden.