Sådan laver du et visionboard der virker!

(og så er det slut med bare at drømme om f.eks. en rejse, bedre økonomi, en business og alt muligt andet. Og tid til rent faktisk at få det til at ske!)

YES - jeg vil gerne tage action og lære hvordan jeg gør🎊

Kender du det med, at du har noget du drømmer om - men ikke rigtig kan komme i mål?

Så kender du måske også det med, at drømmen er så stor, at det kan være svært helt at se, hvordan du skal nå derhen?

Så vil du måske gerne have  et spirituelt redskab som kan hjælpe dig med at nå dine drømme? (og som rent faktisk virker?)

Så syntes jeg altså, at du skal læse videre her!

Jeg har lavet kurset "Sådan laver du et visionboard der virker". Og det har jeg gjort fordi, det var det første redskab jeg selv begyndte at bruge tilbage i 2011, og wow hvor har det bare virket!🙈 (Har skrevet lidt mere om den del længere nede på denne side!) 💫

Det her onlinekursus er perfekt til dig der er ved at være træt af at løbe panden mod en mur på vej hen til målet - og som er åben overfor at tage et spirituelt helt konkret redskab i brug! Du skal også være klar på at bruge ca. 1 ½ til 2 timer på kurset her.

Mathilde, sygepleje-elev

"Kæmpestor aha-oplevelse at arbejde med manifestation på den her måde. Dejligt konkret og slet ikke så fluffy som jeg havde regnet med. Selve arbejdet har været sjovt og spændende, og bedst af alt - så har det virket! TAK!”

 

Trine, tidl. deltager 

"Jeg har fået bevidsthed på de konkrete trin der er i manifestationsprocessen, og jeg gik derfra med en håndgribelig plan og konkrete værktøjer til at arbejde videre med min egen manifestation.
Jeg er allerede gået konkret i gang med at manifestere!"

Anine, selvstændig

"Jeg har fået tro på, at selvom jeg ikke kan se hele vejen mod målet, så skal jeg alligevel starte min manifestationsrejse.
Jeg fik mange aha oplevelser, og det har sat gang i utroligt mange processer, og har givet mig fokus og ro!"

Sådan laver du et visionboard - der virker. 

Er du klar til at lære, hvordan du laver et visionboard - som du kan bruge til at manifestere med? På dette onlilnekursus kommer vi hele vejen rundt om processen + jeg deler 3 hacks til boardet, som du garanteret ikke kender!

Få adgang nu💫

På onlinekurset lærer:

 • Lektion #1+2: Intro og info om din underviser
 • Lektion #3: Lidt nyttig viden om manifestation 
 • Lektion #4:  Hvad er et visionboard (og hvordan virker det)
 • Lektion #5: Det her skal du bruge til dit fysiske board
 • Lektion #6: Hacks til dit board og til det du kan putte på det
 • Lektion #7: Intro til dit digitale board
 • Lektion #8: Sådan laver du et visionboard i Canva
 • Lektion #9: Sådan laver du et flashcard board
 • Lektion #10: Hack 1
 • Lektion #11: Hack 2
 • Lektion #12: Hack 3
 • Lektion #13: Sådan bruger du dit board i det daglige
 • Lektion #14: Afslutning og downloads
 • Lektion #15: Bonusser

Onlinekurset varer ca. 1 ½ time, og ligger i lektioner som du kan tage i dit eget tempo, og når det passer dig. Du har livstidsadgang til kurset.

I kursets sidste næstsidstelektion findes diverse downloads, bl.a. en tjekliste til dit fysiskeboard, så du er helt klar til selv at gå igang. 

Bonusser🎊

Udover en nørdelektion hvor du får lidt mere info om loven om tiltrækning, så får du også 3 lækre og relevante bonusser, som er en tjekliste til dit board, en playliste med musik som kan booste din manifestation endnu mere og 8 energiboostere oveni, og SÅ er du altså virkelig godt rustet (og har ingen undskyldninger) for ikke at begynde at gå for alvor efter drømmen!

Jeg er klar til at lave et visionboard der virker🎊

Et lille preview

Her er lidt fra en af kursets lektioner, som handler om hvordan du laver et flashcard-board - så der kommer endnu mere tiltrækningsenergi henimod dit mål, og så du samtidig kan tage dit visionboard med dig overalt🔥

 

Jeg har gået vejen selv!

Min erfaring med manifestation startede tilbage i 2011, da jeg stod i en umiddelbart umulig situation. Jeg var nyskilt, med 3 børn der ikke trivedes, boede et sted jeg ikke havde råd til, havde kautioneret for en masse penge så jeg havde en kæmpe gæld.. Og jeg følte mig fuldstændig uden ressourcer og komplet nulstillet indeni. 

Jeg startede med at bruge visionboardet, da det var det eneste redskab jeg kendte på daværende tidspunkt. Og jeg blev fuldstændig blæst bagover da jeg opdagede, hvordan det virkede - og hvor godt det virkede. Det første jeg satte på mit board var min drømmemand - og jeg var meget specifik ifht. hvordan han skulle være: 6 måneder efter mødte vi hinanden, og han var 1:1 i virkeligheden, som han var på mit visionboard! I dag er vi gift, og har fået en skøn lille datter sammen. Og visionboardet? Det er blevet en fast del af min manifestationsrejse🥳

Andet om din underviser:
Udd. Clairvoyant medium i 2006, regnskabsuddannet i 2001 og arbejder deltids som "spirituel bogholder". Podcaster på Manifest for life. Mor til mange🙋‍♀️ Livsmission: At gøre det spirituelle let forståeligt for alle, og sætte ord på de dele af den spirituelle verden, som ellers til tider kan virke fluffy og svær at forstå.

 

Din investering i at lære at lave et visionboard der virker er pt. 111,- DKK inkl. moms (INTROPRIS - og det er ca. det samme som en burger med syltede rødløg og oksekødsbøf koster på din lokale burgerbar🍔)

YES - jeg skal ha´dét onlinekursus!💫