Manifestation for begyndere

På dette onlinekursus får du opskriften på hvordan du bruger manifestation som et redskab, til at trække de ting ind i livet som du drømmer om. 

Få adgang nu💫

Har du nogle drømme eller mål, som du ikke rigtig syntes at du rykker på?

Så kender du garanteret også det der med, at det ikke er så svært at få det til at lykkedes i dit hoved eller i dit hjerte. Men i det virkelige liv: der kan det være en stor udfordring.

Måske har du prøvet at lave en actionplan. Måske er der noget der gør, at du går i stå. Måske er drømmen så stor, at du ikke rigtig tror på at du kan nå derhen?

Jeg kender det! Og derfor har jeg lavet et begynderkursus til dig, som er klar til at tage din målsætning til næste level, som er det spirituelle level💫

På dette onlinekursus (som er et manifestationskursus til begyndere), bliver du introduceret til manifestation, og får opskriften på hvordan du efter kurset kan gå igang med at manifestere selv!

Kurset er perfekt til dig, som mangler lys på hvad det er der går galt når du prøver at komme i mål - og som er åben overfor det spirituelle🙏

På kurset får du en klar plan for hvad du skal gør for at komme igang med at manifestere🔥

Mathilde, sygepleje-elev

"Kæmpestor aha-oplevelse at arbejde med manifestation på den her måde. Dejligt konkret og slet ikke så fluffy som jeg havde regnet med. Selve arbejdet har været sjovt og spændende, og bedst af alt - så har det virket! TAK!”

 

Trine, tidl. deltager 

"Jeg har fået bevidsthed på de konkrete trin der er i manifestationsprocessen, og jeg gik derfra med en håndgribelig plan og konkrete værktøjer til at arbejde videre med min egen manifestation.
Jeg er allerede gået konkret i gang med at manifestere!"

Anine, selvstændig

"Jeg har fået tro på, at selvom jeg ikke kan se hele vejen mod målet, så skal jeg alligevel starte min manifestationsrejse.
Jeg fik mange aha oplevelser, og det har sat gang i utroligt mange processer, og har givet mig fokus og ro!"

Manifestation for begyndere

Er du klar til at lære hvordan du bruger manifestation til at trække de ting ind i dit liv som du drømmer om?

JA TAK - til next level💫

Et lille preview

Her er lidt fra kursets lektion 10, som handler om hvordan du kan hæve din energivibration - så der kommer endnu mere tiltrækningsenergi henimod dit mål🔥

 

På onlinekurset lærer:

 • Lektion #1+2: Intro til kurset og din underviser
 • Lektion #3: Om manifestion
 • Lektion #4: Hvordan manifestation virker
 • Lektion #5: Hele manifestationsrejsen
 • Lektion #6: Mythbusters
 • Lektion #7: Hvordan du finder og sætter et autentisk mål
 • Lektion #8: Hvordan du får monkey mind til at tie stille (og ikke mister modet)
 • Lektion #9: Hvordan du tager autentisk action
 • Lektion #10: Hvordan du hæver din energivibration
 • Lektion #11: Hvordan du tager inspired action
 • Lektion #12: Afslutning og bonusser🥳

Onlinekurset varer ca. 1 ½ time, og ligger i lektioner som du kan tage i dit eget tempo, og når det passer dig. Du har livstidsadgang til kurset.

I kursets sidste lektion findes diverse downloads, bl.a. en manifestationsplan som kan støtte dig i dit videre arbejde med din egen manifestation. 

Bonusser🎊

I kursets sidste lektion kan du downloade en række bonusser: din egen manifestationsplan, min apple playliste med manifestationsmusik + 8 energiboostere, som virkelig får din manifestation til at flyve🔥

JA tak - jeg er klar til at lære at manifestere!🎊

Jeg har gået vejen selv!

Min erfaring med manifestation startede tilbage i 2011, da jeg stod i en umiddelbart umulig situation. Jeg var nyskilt, med 3 børn der ikke trivedes, boede et sted jeg ikke havde råd til, havde kautioneret for en masse penge så jeg havde en kæmpe gæld.. Og jeg følte mig fuldstændig uden ressourcer og komplet nulstillet indeni. Dér blev jeg introduceret til manifestation, og det har ændret mit liv radikalt: Jeg fik gælden manifesteret væk, fik mit drømmehus, min drømme mand, sommerhus, båd, egen forretning og meget mere. Og nu bruger jeg ikke kun manifestation helt aktivt i mit eget liv, men jeg underviser også i det - og har gjort det til en livsmission at dele mine erfaringer og min viden om det her med alle jeg kender. 
Andet om din underviser:
Udd. Clairvoyant medium i 2006, regnskabsuddannet i 2001 og arbejder deltids som "spirituel bogholder". Podcaster på Manifest for life. Mor til mange🙋‍♀️ Livsmission: At gøre det spirituelle let forståeligt for alle, og sætte ord på de dele af den spirituelle verden, som ellers til tider kan virke fluffy og svær at forstå.

 

Din investering i kurset er 299,- DKK inkl. moms - lige nu KUN 111,- (hvilket er nogenlunde den samme investering du skal lægge for en lårkort semi-stram sort kjole i 100% polyester, med diskret lynlås i siden og en lille smule pailletbånd i tvivlsom okkerfarve langs bagen🤷‍♀️)

YES - jeg skal ha´dét onlinekursus!💫