Clairvoyance Session

1 times onlinesession med clairvoyance, guide og afdødekontakt

Book 1:1 session

Karoline, Manchester UK

Tusind tak for en fantastisk session! Jeg er SÅ bevæget og har nærmest lyst til at lukke mig inde i et par dage og tænke tænke tænke. TAK for at give mig de dejlige beskeder fra den anden side og vidunderlig guidence. Det har virkelig rykket noget i mig på den helt rigtige måde og har givet klarhed! Jeg tænker det absolut ikke er sidste gang vi to snakker sammen, og jeg er så glad for at have mødt dig. TUSINDE TAK!

Louise, Rungsted

TAK for en vild session Mia! Jeg havde håbet at min mand ville komme forbi, og det rørte mig så dybt at "møde" ham igen på denne måde.Du vidste ikke engang at han var gået bort, og mit system vil ikke rigtig forstå det, men det vil mit hjerte gerne. De andre ting omkring min fortid og nutid var virkelig også en øjenåbner, og du bragte ting frem, som jeg selv har glemt. Nu glæder jeg mig til at se hvad fremtiden bringer, du har givet mig nyt håb. Vild oplevelse!

Kirsten, Kbh 

Dem jeg har delt dette med kan genkende mig ud fra de ting du siger og det kan jeg også selv. Jeg er nærmest mundlam
Det samme med afdødekontakten. Min mor og mormor forestiller jeg mig nærmest komme gående imod mig og også hvordan det blev efterladt ifm min mors død. Det er faktisk lidt pudsigt for det gik op for mig at denne weekend jeg tager kontakt til dig er årsdag for min mors død og derfor helt passende det er hende som kommer. 
Tusind tak det betød meget og jeg vender helt sikkert tilbage❤

I en 1:1 clairvoyance session arbejder vi med:

Din fortid, din nutid og din fremtid

Kontakt til dine guider på den anden side

Afdødekontakt (hvis du ønsker det)

Sessionen foregår via Zoom, og bliver optaget. Efterfølgende får du tilsendt videoen på email, så du altid kan lytte og gense den efterfølgende.

Etik

Jeg arbejder under følgende etik, som jeg på ingen måde afviger fra:

- Jeg har 100% tavshedspligt
- Jeg arbejder i kærlighed, og videregiver kun info for dit eget højeste bedste
- Jeg omtaler ikke sygdom eller død i forhold til dig og din familie (og får heller ikke den slags info ind)
- Jeg stiller ikke ind på 3. person (fortæller dig ikke hvad din nabo tænker og føler)
- Jeg tilbyder kun sessioner til personer over 18 år
- For at få en session hos mig skal du være upåvirket af alkohol eller andre rusmidler
- Jeg tilbyder desværre ikke sessioner til mennesker som er meget psykisk ramt, og derfor er ude af stand til at tage psykisk eller fysisk vare på dem selv.

Kort om mig:

Jeg blev uddannet Clairvoyant Medium tilbage i 2006 på Instituttet for Spirituelt Medieskab. Evnerne til clairvoyance og afdødekontakt har jeg haft med mig fra barnsben, og de ligger i min familie, både på mors og på fars side.

Som barn og op igennem teenageårene, så jeg de afdøde rent fysisk - og som voksen bad jeg om ikke at se dem på ydersiden, men at få lov "kun" at arbejde med dem via klarsyn, klarhørelse osv. Det har de lyttet til, og det er jeg glad for :-)

På en måde har jeg op igennem livet flere gange forsøgt IKKE at arbejde som clairvoyant, fordi jeg har haft en skyggeside på det: mange venner og bekendte har dømt det og mig, som en lille smule underlig - at kunne "den slags". Men livet har lært mig, at det her arbejde er en stor del af min livsmission - og derfor har jeg igennem de seneste 10 år omfavnet det fuldt ud, og har taget det ind som den del af mig, som det er.

Når jeg arbejder som clairvoyant medium, er det ultra vigtigt for mig, at du som klient føler dig tryg og at du forstår den info der bliver givet på en session. 

Under sessionen gives derfor altid en kort intro til hvordan jeg arbejder og hvad der skal ske.

Jeg får altid lidt info ind omkring dig som klient dagen i forvejen -  denne skriver jeg ned og medbringer til sessionen også, og den fremsendes på fotos til dig efterfølgende sammen med selve videooptagelsen af sessionen. 

For at booke en session hos mig, skal det minimum være 3 måneder siden du fik en session af mig sidst.

 

Bianca, København

Min seance hos Mia var helt fantastisk. Hun kom hele vejen rundt og ramte spot on på ting, som ingen kunne vide. Mia er så dygtig og præcis med hvad hun formidler. Jeg har anbefalet hende til alle jeg kender. Mia er meget behagelig, og du kan trygt lægge din sårbarhed i hendes hænder.

Chalotte Fruergaard

Min session hos Mia var helt ud over det sædvanlige. Jeg følte mig fuldstændig set og guided. Mia´s præcision er meget professionel og jeg kunne bruge hvert et ord hun sagde. Jeg gik derfra med en stor erkendelse og forsikring om hvor jeg er på vej hen. Jeg kan varmt anbefale hende hvis du leder efter kyndig guidence og vejledning.

Rina, Nordsjælland

Jeg har fået clairvoyance hos Mia. Det var en telefonisk clairvoyance, så hun har aldrig set mig. Jeg sendte et billede til hende på telefonen. Det var en fantastisk oplevelse... hun beskrev min fortid, fremtid og nutid - og jeg fik sat en masse ting på plads inden i mig selv. Jeg er vældig glad for, at jeg fik lov til at få en clairvoyance og hun havde tid - tak.... tusind tak!

Booking

Selve bookingen af 1:1 sessionen foregår på den måde, at du sender mig en email på [email protected] og vi aftaler en tid. Sessionen koster 1.200 DKK inkl. moms, og der fremsendes faktura. Betaling foregår via mobilepay erhverv eller bankoverførsel efter sessionen. NB: Fortæl venligst SÅ lidt som muligt om dig selv ved booking - oplys kun dit fornavn, og at du ønsker en online clairvoyancesession. Så aftaler vi videre derfra. Kh Mia