Du kan altså ikke bare få alt hvad du vil ha´!😅

bevidsthed manifestation personligudvikling spiritualitet Aug 25, 2023

Da jeg voksede op i start 80érne, var der nogle udsagn som mine forældre sagde, og som jeg tror var meget generelle udsagn i deres generation.

F.eks. er jeg rigtig meget vokset op med udsagnet: "Du kan altså ikke bare få alt hvad du vil ha´!"

Er det ikke også et udtryk du har hørt nogle gange?

Jeg fik det i hvert fald at vide rigtig ofte da jeg var barn.

Ikke fordi jeg som sådan plagede om ting mere end andre børn gør - men engang imellem gjorde jeg... 

Og så fik det her udsagn lukket mig ned, og jeg stoppede med at plage for en tid.

Og på den måde hjalp det her udsagn mine forældre til ikke at skulle begynde at forklare mig den virkelige årsag til, at de ikke kunne give mig det jeg ønskede mig...

Og de undgik konflikten...

 

Det blev en sandhed... 

Det her udsagn, det hjalp som sagt mine forældre - i en svær situation, og de slap for at forklare mig en masse "voksne" ting.

Det der skete var bare, at jo mere jeg fik det her udsagn "ind på lystavlen", og jo mere jeg troede på at det var sandt - jo mere satte det sig som en sandhed i mig.

Og måske har det også gjort det hos dig?

Det sad i mig som barn, det sad i mig som ung, og det sad i mig som voksen: at jeg ikke kunne få det som jeg ville ha´! 😩

Det blev en sandhed.

Så - når jeg satte mig mål, når jeg gik i gang med at manifestere, når jeg skulle tage beslutninger: så satsede jeg på at opnå det som jeg tænkte jeg kunne få.... og tog ikke rigtig udgangspunkt i det, som jeg ægte og inderst inde ville ha´.

Det er en problematik som jeg ofte møder hos mine manifestationsklienter: at de er underlagt gamle uhensigtsmæssige programmeringer, som de på ingen måde længere har fordel af at rende rundt med.

Men som de heller ikke tænker over at de har!

Og at de her gl. programmeringer får stor indflydelse på deres målsætninger og deres beslutninger.

 

Prøv lige det her!

Og det er derfor jeg laver det her blogindlæg , fordi jeg så gerne ser dig have fokus på det som DU VIL HA´- og ikke kun på det som du mener du kan få❤️

Så jeg vil gerne stille dig et spørgsmål, som du kan tygge lidt på... mærke på... og arbejde med:

Er det rigtigt, at du ikke kan få alt det du vil ha´?💫

Prøv at mærke efter på denne "sandhed". Er den sand egentlig?

Eller er det en gl. programmering, som du egentlig ikke længere har lyst til skal have indflydelse på det du tænker og gør?

Hvis du gerne vil af med den...

Så prøv at vende den til noget positivt!🩵

Omformuler den til f.eks. " Jeg kan få alt det jeg vil ha´" 🌟

Hæng det positive statement op alle steder, hvor du ved, at din bevidsthed bliver konfronteret med det flere gange om dagen.

Lav det som baggrundsbillede på din iphone eller computer.

Sæt en påmindelse på din telefon, så du kan få en reminder på det nye statement - den nye sandhed - flere gange om dagen.

Når din bevidsthed ser det nye statement igen og igen, laver du en omprogrammering - og den nye sandhed erstatter den gamle❣️

Og så er det sandheden om at du kan få alt det du vil ha´, som definerer dine manifestationer, din målsætning, dine beslutninger - og dit liv.

Kh Mia

 

Har du lyst at få mere inspiration? Måske har savner du at mærke at du rykker dig i din egen spirituelle udvikling? Så tjek mine kurser ud her:

Se onlinekurser