1:1 manifestations session online opfølgning

Disse sessioner er for dig, som allerede har haft en indledende manifestations-session - og nu er i fuld gang med at manifestere det du drømmer om. Sammen arbejder vi målrettet med at få din drøm til at manifestere sig, og vi arbejder i dybden med alle de faldgrupper og mulige benspænd som der kan være - og får dem sparket helt til dørs, så intet står i vejen for at du kan opnå det liv du ønsker dig!! YES!! Sessionen er 1:1 og foregår via zoom. 

 1 times individuel coaching og undervisningssession i manifestationsteknik.

Det får du:

  • Helt konkrete og individuelt tilpassede værktøjer til at arbejde med din egen manifestation og få den til at blive til virkelig
  • Tilpassede redskaber til at højne energien
  • En session der rykker dig tættere på det du drømmer om - og en øget kontrol med din egen proces
  • 1:1 sparring på de udfordringer der måtte opstå undervejs i din proces, fra en som 100% sikkert selv har været der - og fra en som ved hvad der skal til for at komme videre derfra

Pris 900,- inkl. moms.

Booking via email på [email protected]

Klient udtagelse:

“Jeg har lige haft den mest berigende snak med Mia fra Heart Business Academy, og jeg er helt blown away over hvor dygtig hun er og alle de gode ting hun kunne sige.
Spot on! Hun ramte SÅ plet og jeg har fået nogle meget dybe og konkrete redskaber til at arbejde med bl.a. mine skyggesider og overbevisninger.

Jeg kan varmt anbefale en session hos Mia og følge hendes univers for gode tips!"


Mette, online manifestationssession