Om Mia

................

2011 var ikke rigtig mit år! Jeg var lige blevet skilt og mit liv var meget ustabilt og jeg følte mig fuldstændig nulstillet indeni. Så er denne lille præsentation af mig vidst også skudt igang!

Men så tog jeg en beslutning om at sætte mig selv i førersædet af mit eget liv, og samtidig stødte jeg på manifestation som redskab for første gang. Og det har hængt ved mig lige siden, og er udover at være i min personlige værktøjskasse, også blevet det jeg elsker allermest at arbejde med!

Og det gør jeg i Heart Business Academy, hvor jeg kombinerer min erfaring som Clairvoyant Medium (udd. 2006) med mine 25+ erfaring som regnskabskonsulent, med alt jeg ved om manifestation. Min mission er at være med til at bygge bro imellem det spirituelle og erhvervslivet, og i det hele taget gøre de spirituelle dicipliner forståelige og brugbare for alle, uanset hvor corporate eller ej man er🩵

Derudover er jeg podcaster på Manifest for Life podcast, som du også finder her på siden (og på Podimo, Apple og Spotify).

Jeg formidler min viden allermest via onlinekurser, men også via fysiske kurser og retreats. 

Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål eller andet. Det kan du gøre på [email protected]

TAK fordi du læste med så langt!

Kh MIa