Book en 1:1 session

Clairvoyance onlinesession

Clairvoyance, guide og afdødekontakt.

Sessionen foregår på zoom og tager ca. 1 time. Sessionen optages på video som efterfølgende fremsendes på email. pris: 1.200 DKK inkl. moms

Læs mere om sessionen

Manifestations 1:1 online

I denne indledende manifestations-session får du redskaberne og supporten til at kick-starte din egen manifestationsproces, så du kan få alt det ind i dit liv som dit hjerte begærer. Vi løfter dig ind i energien og væk fra "det-kommer-aldrig-til-at ske" mindsettet - så du kan gå igang STRAKS med at få det liv og den forretning du drømmer om.

Varighed: 60 minutter

Pris: 1.100,- DKK inkl. moms

Læs mere

Manifestation 1:1 forløb

Denne session er opfølgningstimer til den indledende manifestations session - for dem der ønsker at rykke sig max på manifestationsfronten, og sætte ekstra skub på processen. Vi arbejder med mulige benspænd, og dyb personlig udvikling - og du får personlig sparring på alle faser i processen. 

OBS: Se også "Manifest your Business" forløbet.

Varighed: 60 minutter

Pris: 900 DKK inkl. moms

Læs mere

Manifest your Business © 1:1 forløb

Et intensivt forløb med 6 sessioner + ubegrænset adgang til spørgsmål undervejs. Her lærer du i DYBDEN hvordan du kan bruge manifestation til at løfte din Business til helt nye højder!! Forløbet strækker sig over max. 3 måneder, hvor vi arbejder med  businessmentoring, målsætninger, flow,  manifestation fra A-Z, og individuelt tilpasset indhold som passer til lige præcis der hvor du er med din business. 

Pris: 5.888,- DKK inkl. moms.

Læs mere her